Awesome Image

Η Πόλη

Στη Μυτιλήνη, οι επισκέπτες προτιμούν την αναψυχή στην παραλία και το περπάτημα σε γραφικά μέρη της φύσης. Στα περίχωρα της πόλης υπάρχουν ενδιαφέρουσες διαδρομές πεζοπορίας και ποδηλασίας. Εδώ, μπορείτε να επισκεφθείτε όμορφα πάρκα και ασυνήθιστα χωριά όπου ο τρόπος ζωής δεν έχει αλλάξει εδώ και πολλά χρόνια. Γύρω από το λιμάνι, υπάρχουν πολλοί χώροι διασκέδαση: δημοφιλή καταστήματα, εστιατόρια, παμπ και νυχτερινά κέντρα.

Στη μέση της τουριστικής περιόδου, οι εκδρομές με σκάφος είναι πολύ δημοφιλείς στους τουρίστες. Μπορούν να κάνουν βαρκάδα στις ακτές της Λέσβου και να θαυμάσουν τις φυσικές ομορφιές. Οι λάτρεις των περιπατητικών διαδρομών θα πρέπει οπωσδήποτε να περπατήσουν στην ιστορική οδό Ερμού που είναι μια από τις μεγαλύτερες οδούς της πόλης. Δεν προσελκύει μόνο με καλοδιατηρημένα αρχιτεκτονικά μνημεία, αλλά και με πολλά παλιά εργαστήρια και καταστήματα με είδη δώρων. Το περπάτημα εδώ μπορεί να γίνει μια αξέχαστη περιπέτεια. Πολλά καταστήματα μοιάζουν με ενδιαφέροντα μουσεία που φιλοξενούν μοναδικά παλιά εκθέματα.

Η περιοχή της πόλης της Μυτιλήνης είναι αρκετά μικρή, επομένως δεν υπάρχουν αρκετές ψυχαγωγίες για δραστήριους τουρίστες. Στη γειτονιά της πόλης, υπάρχουν ενδιαφέροντα φυσικά αξιοθέατα και παραλίες που μπορείτε να φτάσετε εύκολα. Οι δύτες θα πρέπει να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του Lesbos Scuba Oceanic Center που βρίσκεται στην περιοχή κοντά στη Μυτιλήνη. Στο κέντρο, μπορείτε να νοικιάσετε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για καταδύσεις και να κάνετε μια περιήγηση στα πιο ενδιαφέροντα καταδυτικά σημεία. Το καταδυτικό κέντρο θα ενθουσιάσει και τους αρχάριους, καθώς μπορούν να κατακτήσουν τις βασικές καταδυτικές δεξιότητες εδώ. Στις ακτές της Λέσβου υπάρχουν καταδυτικοί χώροι για έμπειρους δύτες, αλλά και για αρχάριους.

Εκτός από τα παραλιακά τοπία, η θέα από το λιμάνι της πόλης (Μαρίνα Μυτιλήνης) θα εντυπωσιάσει και τους πιο απαιτητικούς τουρίστες. Θα πρέπει να επισκεφτείτε ένα από τα εστιατόρια με τα παιδιά σας για να δοκιμάσετε νόστιμα πιάτα και να θαυμάσετε ταυτόχρονα εντυπωσιακά πανοραμικά τοπία. Το περπάτημα με την ανατολή ή τη δύση του ηλίου είναι επίσης μια πραγματική απόλαυση. Μπορείτε να θαυμάσετε τα πλοία που έρχονται από και προς την αποβάθρα